MANIFESTATIES

VEEL INSPIRATIE EN THEATER

Een belangrijke manier om ons gedachtegoed uit te dragen is via bijeenkomsten waarbij we veel gebruik maken van theatrale effecten om de inhoud te versterken. Professionaliseren was nog nooit zo leuk! Zo’n bijeenkomst bestaat uit een totale evenementenaanpak met hoge kwaliteit en hoge effectiviteit onder het motto: van inspiratie tot actie! De afgelopen vier jaar vonden manifestaties plaats op de Parade (rondreizend theaterfestival), Pallas II (R’dam), de Caballerofabriek (Utrecht) Pakhuis De Zwijger (A’dam). De grootte van het event kan variëren van 70 tot 1000 personen. Meer weten? Lees hieronder meer.

WAAROM?

Met onze evenementen in het onderwijs hebben wij als doel om (afhankelijk van het gekozen format) een impuls te geven aan onderwijsontwikkeling, het enthousiasme en professionalisering van de onderwijsprofessional. Veel werkconferenties en congressen zijn eentonig qua aanpak, afstandelijk en niet activerend. Oftewel, ze dragen te weinig bij aan de verbetering van de onderwijspraktijk. Met onze bijeenkomsten pakken we dat anders aan. In ieder concept en aanpak staan de professionals van de werkvloer in het onderwijs centraal. Zij maken immers de werkelijkheid, zij maken het onderwijs. Al het overige is context die voorwaardenscheppend is en daarmee óók uitermate belangrijk, maar het is niet het vertrekpunt. We werken vanuit een aantal vaste formats maar werken altijd vanuit de vraag van de opdrachtgevers.

Neem contact met ons op

VOOR WIE?

De jaarlijke manifestaties organiseren wij zelf en zijn toegankelijk voor leraren uit zowel PO, VO als MBO, maar natuurlijk ook voor andere onderwijsprofessionals. De thematiek verschilt per bijeenkomst. Via social media en onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze diverse events.

LERAREN MET LEF

Ben je geïnteresseerd in een van onze activiteiten die je bent tegengekomen op deze site? Neem contact met ons op.